VÅRA AMBASSADÖRER


 

Jag blev enormt imponerad och berörd när jag fick en inblick i Sandvikens IF´s arbete för ett bättre samhälle. Det gör mig stolt att min förening och hemstad gör så mycket för att integrera vuxna som barn, för att hjälpa nyanlända eller människor som har eller kan hamna i utanförskap. Genom idrott och organiserade aktiviteter kan så många få känna en gemenskap, en tillhörighet, lära sig språket och få ett nätverk. SIF har genom Framsteget visat att det både är genomförbart men också att det verkligen fungerar.

Jag blir så uppriktigt varm i hjärtat av att de ser det som sitt ansvar, för det är precis vad det är, vårt gemensamma ansvar att göra vad vi kan för att hjälpa de som inte har samma förutsättningar. SIF International, Nattfotbollen, Bolltrollarna, Hälsan och övriga delar inom Framsteget är i min mening lysande exempel på sådana initiativ som verkligen gör skillnad och som gör vår stad och vårt land till en bättre plats. De gör mig stolt så jag spricker att vara en liten del av något sådant.  

/Frida Nordstrand, Stolt Ambassadör

​-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------För mig är det ett självklart val att vara ambassadör för Framsteget och Sandvikens IF för att stötta det fantastiska arbete som bedrivs för göra skillnad för våra barn, ungdomar och vuxna i samhället. Sandvikens IF kombinerar på ett imponerande sätt den sportsliga verksamheten med ett stort hjärta och socialt ansvar för att skapa förutsättningar för integration, utveckling och gemenskap.

Det är med stor glädje jag stödjer denna verksamhet och det goda arbete som görs för människorna i min hemstad Sandviken, med initiativ för att få unga arbetslösa till jobb, integrera våra nyanlända, och skapa forum och gemenskap för idrotts- och hälsofrämjande aktiviteter för våra barn och ungdomar. Detta jobb är fantastiskt – och gör på riktigt skillnad i samhället. Jag är mycket stolt över att vara en del i detta.

/Tomas Ledin, Stolt Ambassadör
"Jag föll för skidåkning redan när jag var tre år gammal och sedan dess har det varit nästintill omöjligt att slita mig från backarna. Det enda som lyckas är min tävlingsinstinkt som inser att om jag ska vinna måste jag vila. Jag vill att fler människor ska få chansen att låta instinkter ta över, mata kroppen med lyckohormoner och må bra ända ut i fingerspetserna. Jag är väldigt glad över att Sandvikens IF vill göra detta möjligt för fler människor i Sandviken genom satsningarna inom Framsteget-verksamheten. Så när jag fick förfrågan om jag kan vara med och stötta alla dess fantastiska projekt som Sandvikens IF har så blev jag oerhört rörd. Såklart vill jag hjälpa människor på traven att orka fightas om det så behövs eller bara få energi för att leka i livet. Hade det här funnits när jag var ung hade jag älskat det. Fortsätt att njuta och kämpa - Go, go, go!"
/Sara Hector
FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER